Thursday, 19 June			
Theme 2 (cont.): Focus seamless integration to larger scale estimates Chair: Buoung-Ju Choi, Chonnam National University Rapporteur: Baptiste Mourre, CSIC-UIB			
09:00-09:20	Coupled multi-grid stochastic modelling and data assimilation and their impact on regional/coastal forecasting in the Bay of Biscay	Pierre DE MEY-FREMAUX	CNRS/LEGOS
09:20-09:40	The effect of including boundary perturbations in ensembles of the North-West European Shelf-Seas	Tom LOUDEN-COOKE	Met Office
09:40-10:00	Regions Of Freshwater Influence in the Bay of Biscay and the English Channel during the last two decades	Maud MARTINEZ ALMOYNA	LOPS - Ifremer
10:00-10:20	Monitoring and predicting coastal dynamics for management, conservation and restoration: the MER Italian high-resolution modeling system	Stefano QUERIN	National Institute of Oceanography and Applied Geophysics - OGS
10:20-10:50	Coffee Break		
10:50 - 11:10	IBIRYS: a Regional High-Resolution Reanalysis (physical and biogeochemical) of the last 30 years (1993-2023) over the European Northeast Shelf	Bruno LEVIER	Mercator Ocean International
11:10-11:30	Discussion (Theme 2.2: Seamless intergration with larger scale estim	nates) - 20 min	
Theme 3: Land-ocean continuum & Theme 4: Coastal resilience Chair: Villy Kourafalou, University of Miami Rapporteur: Mike Herzfeld, CSIRO			
11:30-11:50		Indiana OLBERT	University of Galway
11:50-12:10	2021 historical flood and 2024 historical drought of the Amazon River: Seamless modelling of their impacts on the Amazon estuary water level	Paul COULET	LEGOS/IRD, France
12:10 - 12:30	Salinity Study in the Casamance Estuary: Modeling and Observations	Birane NDOM	LOCEAN, CNRS/IRD/MNHN/SU
12:30-13:45	LUNCH (90 min)		
13:45-14:05	An Integrated Ocean Platform for Extreme Wave and Weather Early Warning Systems in The Bahamas	Brandon Bethel	University of The Bahamas
14:05-14:25	3D seamless cross-scale modelling of tides and their seasonality in the GBM (Ganges- Brahmaputra-Meghna) delta	Florence TOUBLANC	LEGOS/CNRS
14:25-14:45	Discussion Theme 3 & 4 (ocean-land continuum, coastal resilience) -	20 min	
Theme 7: The role of the COSS-TT in the UN Ocean Decade and beyond Chair: Tomasz Dabrowski, Marine Institute Rapporteur: Joanna Staneva, Hereon			
14:45-14:55	The UN Ocean Decade framework, actions relevant to the COSS-TT	Stéphanie CUVEN	Mercator Ocean International
14:55-15:05	GlobalCoast: A transformative network for observing, modeling and predicting coastal hazard impacts	Villy KOURAFALOU	Univ. Miami
15:05-15:25	Discussion UN Ocean Decade		
15:25-15:45	Coffee Break		
15:45-16:05	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc		
16:05-16:25	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc		
16:25-16:45	Breakouts (20 min) - Chair & rapporteur tbc		
16:45-18:00	POSTER SESSION + BUSINESS MEETING (75 min)		
19:00-23:00	Cocktail Reception (including food and drinks) organized at the 70.8 Museum, local	ted in downtown venue: "	Les Ateliers des Capucins"